Reisverslag 10

24 maart 2010

Reisverslag 9

Ons eerste dagje Auckland bestond uit zoveel mogelijk folders verzamelen voor een nieuw hostel en een minicamper. Ondertussen gaven we onszelf een rondleiding door de stad, wat eindigde in het parkje waar een festival aan de gang was. Genietend van het zonnetje maakten we plannen voor de komende dagen. Aan dit park vonden we ons nieuwe hostel, Friendz. Groot, maar een goede locatie met een balkon die uitzicht geeft op de stad, goed om dinnertjes te nuttigen de komende dagen!!
’S avonds vieren we onze nieuwe plannen. Opgedoft in ons jurkje komen wij er in de kroeg achter dat het jeans avond is!!! Maar de super live muziek en het goede bier maakte het een geweldige avond.
Het gevolg is natuurlijk een goede kater de volgende en deze besluiten wij er dus maar gelijk uit te lopen. Via Albert Park en Domain Park komen we aan bij het Auckland museum waar wij het een en ander van de cultuur en geschiedenis snuiven. Vervolgens nuttige we een lekkere lunch in de buitenwijk Parnnell en waar we nog wat etalages bekijken (alleen van buiten uiteraard!!). Op nieuwe slippers komt Renske de winkel uit, de vorige waren namelijk na de al 3 uur durende wandeling versleten….We besluiten nog een klein stukje verder te lopen (1 uur) om beloond te worden met een prachtig uitzicht over de gehele stad op Mount Edan. Hier rusten wij zalig uit om vervolgens ons met de bus voor het hostel af te laten zetten.
Na een dagje shoppen in Auckland en wat sightseeiing zijn al onze plannen geregeld en zijn wij een busreis en minicamper rijker en een heleboel centjes armer!! Wij verdienen dus ons gratis kroegavondje ’s avonds!!! (Het hostel betaald!!!)
Laatste dagje Auckland brengen wij door in het park genietend van het weertje en zijn wij helemaal klaar voor de busreis van morgen!

Deel dit reisverhaal:

Roy:
26 maart 2010
Moeten jullie dan helemaal niet werken?
Joan en Johan:
27 maart 2010
Hai meiden,

Leuk weer, jullie vervolg verslag van de reis.
Een wandelvriendin van mij is net terug uit Nieuw Zeeland, waar zij 6 weken met haar man heeft rondgetrokken.
Ook zij was zeer enthousiast over de prachtige natuur.
Ik krijg echt zin om er ook eens heen te gaan!
Kijken of ik Johan kan motiveren om in het vliegtiug te stappen.
Goeie reis verder!

groetjes,

Joan en Johan.
vos Ruitinga:
10 april 2010
hallo ka! je grote liefde zit hier! hij ziet er goed en bruin uit! nog een paar dagen en dan komt hij jou kant op met allemaal kado's van ons!

10000x kussen!
Ron, Esther, Ichelle & Naceur:
11 april 2010
Hoi Lieke,

EINDELIJK dan een berichtje vanuit Hoofddorp, We hebben jullie verhalen en foto's al wel bewonderd! Heerlijk in de zon, hier is het nog steeds open haard aan en hopen op wat zon! Helaas schiet dat niet echt op. Dan jullie zonovergoten kiekjes vanaf de mooiste plekjes, dit vergeet je vast je hele leven niet meer! Is het niet gek om niet te moeten? Dat is natuurlijk niet helemaal zo, want je moet zorgen voor het vervolg van de reis, en je moet zorgen voor eten en vervoer maar ja... geen werk, geen huishouden, geen boekhouding, geen boodschappen voor de hele week.... Dat zal wel weer wennen zijn straks! Hier gaat alles zijn gangetje, verjaardagen, werk, etentjes, de tijd vliegt, volgende week wordt Ichelle 18! we vieren het de 18e, huis vol, gezellig, we zullen je missen! Nu tot snel, (weet nu hoe het werkt) geniet er lekker van!
Groetjes uit Hoofddorp!
JOukje:
27 april 2010
Hey renske,

Ga je deze site nog wel bijhouden??? IS wel zo leuk hoor!!!!
kusssss

Laat een reactie achter

* Naam:
* E-mail: (wordt niet getoond)
Website: (optioneel)
* Reactie: